ویزا شینگن وبسایتی جهت معرفی آژانسها و موسسات معتبر و دارای مجوز اخذ ویزای شینگن تضمینی و ویزای شینگن فوری با ارزانترین قیمت همچنین شرایط آسان اخذ ویزای شینگن و راهنمای مدارک ویزای شینگن کشورهای شنگن آلمان , ایتالیا , فرانسه , هلند , سوئد و... از شهرهای تهران , شیراز , اصفهان و... میباشد.

ویزا شینگن

ویزای شینگن با دعوتنامه نمایشگاهی و تجاری

ویزای شینگن با دعوتنامه نمایشگاهی و تجاری

آگهی فوری
  •  صاحب آگهی: ویزاکاران
  •    09300662580
  • email
  •    تهران تهران
  •    ویزاکاران
  • ویزای شینگن ویزا شینگن تضمینی و فوری
  • تاریخ ثبت آگهی : ۱۳۹۵/۰۸/۲۶
  • آخرین بروز رسانی : ۱۳۹۵/۱۰/۲۷

ویزای شینگن با دعوتنامه نمایشگاهی و تجاری

ویزای شینگن
نوع ویزا: تجاری یا نمایشگاهی
زمان تحویل : 25 روز کاری
مدت اعتبار: نسبت به تاریخ نمایشگاه و دعوتنامه
قیمت: 2/000/000 تومان
وقت سفارت نسبت نمایشگاه
سفر تجاری یا مأموریت
 **دعوتنامه و کارت نمایشکاهی **
****لازم بذکر می باشد کارت و دعوتنامه نمایشگاه نسبت به شغل صادر می گردد.****
توجه: این روادید اجازه فعالیت در مقابل دریافت دستمزد را نمی‌دهد.
ملاحظات
مدرک یا فتوکپی ناقص = پرونده ناقص = خطر رد درخواست روادید
اصل همه مدراک باید همراه با فتوکپی کامل همه مدراک ارائه شود. مدارک اصل (به جز آن‌هایی که مستقیماً خطاب به سفارت است) پس از مصاحبه مسترد خواهد شد.
حضور شخص درخواست‌کننده ضروری است .
به همان ترتیبی در پرونده گذاشته شود که در زیر آمده وگرنه ممکن است پرونده رد شود.
**یک فرم درخواست روادید کوتاه‌مدت که به زبان آلمانی یا انگلیسی تکمیل، امضا و تاریخ خورده باشد.
**یک عکس رنگی و جدید از چهره (بدون پوشش سر) در زمینه روشن (3.5 در 4.5 سانتی‌متر) که چهره 70 تا 80 درصد آن باشد.
** گذرنامه
* اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی و گذرنامه دارای حداقل 2 صفحه مهر نخورده باشد و همراه با فتوکپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه ارائه شود.
* فتوکپی کلیه روادیدهای شنگن که تاکنون دریافت داشته‌اید (بر روی گذرنامه فعلی و گذرنامه‌های قبلی) و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج.
**سند هویتی شخصی: شناسنامه (+ فتوکپی).
**اسناد مثبته وضع اجتماعی‌حرفه‌یی و تمکن مالی

**برای حقوق‌بگیران:
*گواهی کار که از تاریخ صدور آن کم‌تر از یک ماه گذشته باشد و در آن، سمت و تاریخ استخدام و حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی آمده باشد و اعلام دارد که دارنده گواهی در پایان سفر مجدداً به سر کار خود برخواهد گشت.
*سه فیش آخر حقوق
* سه پرینت آخر بانکی (حساب جاری + عنداللزوم حساب پس‌انداز).
* برای تجار و بنگاه‌داران:
* آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت‌ها.
* کارت بازرگانی یا پروانه کسب.
* سه پرینت آخر بانکی (حساب شخصی + حساب حرفه‌یی).

**برای مشاغل آزاد:
* کارت نظام مربوطه و یا کارت حرفه‌یی سال جاری.
*سه پرینت آخر بانکی (حساب شخصی + حساب حرفه‌یی).
* گواهی مثبته دلیل سفر
* دعوت‌نامه شرکت در فرانسه که دربرگیرنده موضوع سفر، مدت آن و عنداللزوم تقبل هزینه‌های سفر باشد.
* حکم مأموریت یا احضاریه که دربرگیرنده نام و نشانی شرکت، شرکت‌ها، شخص یا اشخاصی باشد که مورد بازدید یا دیدار قرار خواهند گرفت.
* گواهی برخورداری از محل سکونت
* دعوت‌نامه تنظیم‌شده در شهرداری (اصل) + کپی.
** یا رزرو هتل
** عنداللزوم سند مالکیت، اجاره‌نامه یا هر سند دیگری که وجود ملک یا اجاره ملک در آلمان را ثابت کند (گواهی پرداخت عوارض سکونت یا مالکیت).
** بیمه‌نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ که بر پوشش هزینه‌های احتمالی بازگشت به کشور مبدأ به دلیل پزشکی، درمان پزشکی اورژانس و یا هزینه‌های بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین‌شده حداقل 30000 یورو برای تمام مدت اقامت گواهی کند (دارنده روادید کثیرالمسافره موظف به ارائه بیمه‌نامه معتبر برای مدت اولین سفر بوده، تهیه بیمه‌نامه برای سفرهای بعدی بر عهده خود اوست).
** سند مثبته سفر: رزرو بلیت هواپیمای رفت و برگشت.
**هزینه تشکیل پرونده: 60 یورو نقد.

ملاحظات: ممکن است عنداللزوم مدارکی علاوه بر مدارک بالا نیز درخواست شود ضمن آن‌که خودتان نیز می‌توانید هر مدرک اضافی را که فکر می‌کنید به بررسی پرونده‌تان کمک کند، ارائه دهید.

مشاوره تخصصی و رایگان تلفنی و حضوری جهت اخذ ویزای شینگن کاملا تضمینی و فوری بدون پیش پرداخت همراه با عقد قرارداد رسمی و ضمانت اخذ ویزا شینگن در سریع ترین زمان ممکن و ارزانترین قیمت از طریق تماس با کارشناسان مجرب و متخصص ما. 

ویزا شینگن تخصص ما است.

10 خط ویژه: 02188674642